HOTEL SOFO

Dhomat

Dhomë dyshe

Dhoma dyshe ka ajer te kondicionuar dhe ballkon. Njësia ka 2 krevate.

 •   DOLLAP
 •   DETETORI I MONOKSIDIT TË KARBONIT
 •   TV 32 INC
 •   DIVAN
 •   DUSH
 •   PANTOFLA
 •   LETRA TUALETI
 •   THARËSE FLOKËSH

 • Dhomë Katërshe

  Dhoma katershe ofron ajer te kondicionuar dhe ballkon. Njësia ka 3 krevate.

 •   DOLLAP
 •   DETETORI I MONOKSIDIT TË KARBONIT
 •   TV 32 INC
 •   DIVAN
 •   DUSH
 •   PANTOFLA
 •   LETRA TUALETI
 •   THARËSE FLOKËSH

 • Dhomë treshe

  Dhoma treshe ofron ajër të kondicionuar dhe ballkon. Njësia ka 3 krevate.

 •   DOLLAP
 •   DETETORI I MONOKSIDIT TË KARBONIT
 •   TV 32 INC
 •   DIVAN
 •   DUSH
 •   PANTOFLA
 •   LETRA TUALETI
 •   THARËSE FLOKËSH

 •   Relax Enjoy Luxury Holiday Travel Discover Experience Relax Enjoy Luxury Holiday Travel Discover Experience Relax Enjoy Luxury Holiday Travel Discover Experience Relax Enjoy Luxury Holiday Travel Discover Experience